Complet de Materiale Didactice: Animale Domestice

Mai multe poze

Complet de Materiale Didactice: Animale Domestice
23,00 MDL (5,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Complet de materiale didactice: Animale domestice constă din placardă, loto şi desene de colorat. Cartea se adresează copiilor de vârstă preșcolară de la 2 la 4 ani. Cartea va ajuta copii să învețe animalele și păsările domestice datorită ilustrațiilor clare și viu colorate.

Placarda: Placarda colorată poate fi utilizată ca material intuitiv.

Loto: Decupaţi cu acurateţe fişele de pe foaia loto, urmând liniile punctate. Veţi obţine trei serii de fişe şi 18 fişe de joc.

Regulile de joc: Pot participa în joc 2-3 copii. Unul dintre ei are rolul de conducător. Fiecare jucător îşi alege seria de fişe. Fişele decupate se aşază grămadă una peste alta cu desenul în jos.

Conducătorul ia câte o fişă din grămadă şi o arată celorlalţi jucători. Cel care are în seria sa un desen asemănător, ia fişa şi acoperă cu ia desenul corespunzător. Devine câştigător acela care reuşeşete primul să acopere toate fişele din seria sa. Jocul LOTO ajută în mod distractiv la memorizarea materialului didactic.

Desenele de colorat: Desenele sunt mari, distincte şi îl ajută pe copil să-şi consolideze de sine stătător materia studiată.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Домашние животные. Плакат, лото, раскраска
Grupa de Vârstă: 0-2 ani, 3-5 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 8
Editura: Biblion
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-112-49-9
Dimensiuni: 21,6 x 34 cm
Greutatea: 0.0900

Pareri