Compendiu la Chimie

Compendiu la Chimie
49,00 MDL (12,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prezentul compendiu se adresează elevilor din ciclul gimnazial și liceal. Autorii au expus în lucrare, într-o formă succintă și concisă, întreaga materie de studiu prevăzută pentru cursul de chimie predat în gimnazii și licee. Pentru a fi asimilate mai ușor, subiectele au fost structurate într-un șir de tăbliţe și scheme care vizualizează, de regulă, diversele conexiuni chimice.

Conţinutul temelor și consecutivitatea expunerii facilitează sistematizarea, generalizarea și repetarea materialului la pregătirea pentru lucrările de control tematice, pentru sesiuni, precum și – moment esenţial! – pentru susţinerea examenului de bacalaureat. Cartea a fost concepută în strictă conformitate cu dezideratele curriculumului modernizat și în corespundere cu programa pentru bacalaureat la chimie.

Unele conţinuturi ies totuși din limitele prevăzute de curriculum, ceea ce permite doritorilor să-și aprofundeze cunoștinţele și să rezolve cu ajutorul compendiului probleme mult mai complicate.

Cuprinzând noţiunile de bază din domeniu, volumul poate servi drept un perfect vademecum pentru profesori și pentru toţi cei interesaţi de chimie.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 132
Editura: Arc
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-61-724-6
Dimensiuni: 16,5 x 21 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri