Comoara din Lacul de Argint

Comoara din Lacul de Argint
50,00 MDL (12,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Autor apreciat şi iubit de atâţia amatori de aventuri, călătorii şi de povestiri palpitante despre fapte vitejeşti petrecute în deşerturile arabe sau pe tărâmurile indienilor din America, prozatorul german Karl May (1842-1912) este considerat un clasic al acestui gen, publicând circa 70 de cărţi, traduse în peste 30 de limbi. Popularitatea sa poate fi comparată cu cea a lui Jules Verne.

Imaginile şi personajele create de autor, descrierile de peisaje şi caractere creează o atmosferă plină de farmec şi mister, la care se fac părtaşi şi cei care se cufundă în lectura acestei cărţi. Iar eroi principali Winnetou, Old Shutterhand şi Old Firehand, buni, nobili, viteji, ies întotdeauna învingători din lupta cu cei răi, trădători şi laşi.

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 496
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2004
ISBN: 9789975697101
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: