Comoara din Insulă (Ediție ilustrată)

Comoara din Insulă (Ediție ilustrată)
50,00 MDL (12,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Personajul principal este Jim Hawkins, un baiat de 15 ani. Parintii lui au un han, unde vine chirias Billy Bones, un batran marinar. Jim isi da seama ca acesta ascunde ceva, urmarind comportamentul si intalnirile acestuia cu un om avand un singur picior. Dupa cateva luni, Bones primeste o vizita de la un marinar poreclit Black Dog (Caine Negru).

Intalnirea lor devine violenta, iar Billy este grav ranit. In timp ce Jim are grija de el, Bones marturiseste ca a facut parte din banda de pirati a capitanului Flint, iar acum vechii lui camarazi ii cauta cufarul. Un alt camarad al batranului, Pew, apare la han si ii da lui Bones o hartie. Hartia era pata neagra, un semn al piratilor care avertizeaza victima ca va muri, si asta se intampla putin mai tarziu.

Jim si mama lui deschid cufarul piratului decedat pentru a cauta banii care li se cuveneau datorita sederii lui la han. Pew cu un grup de pirati se apropie de han, iar cei doi sunt nevoiti sa fuga si sa se ascunda. Jim ia cu el un pachet misterios. Impreuna cu dr. Livesey si Trelawney, Jim examineaza pachetul luat din cufar. Acesta avea jurnalul de bord al capitanului Flint si o harta detaliata a insulei unde locul comorii era marcat cu X.

 

Robert Louis Stevenson, nascut la 13 noiembrie 1850 in Scotia a fost poet si romancier scotian, autor de jurnale de calatorie si reprezentant de seama al neoromantismului englez.

Este cunoscut si la noi pentru cărțile Insula comorii si Straniul caz al doctorului Jekyll si al domnului Hyde.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Regis
Apariția: Mai 2014
ISBN: 9789739869881
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1200

Pareri