Comoara de la baza piramidei

Comoara de la baza piramidei

Preț de Listă: 568,00 MDL (142,00 RON)

Preț: 284,00 MDL (71,00 RON)

Economisești: 284,00 MDL (71,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Comoara de la baza piramidei este un proiect realizat în parteneriat cu Money Expressşi susţinut de TeamNet International.

Inspirate de ideile şi soluţiile originale ale lui C.K. Prahalad din Comoara de la baza piramidei, multe companii au identificat şi creat pieţe noi în rândul celor mai sărace ţări din lume – au avut profit şi au contribuit, în acelaşi timp, la eliminarea sărăciei şi suferinţei. Ideile lui Prahalad nu mai sunt doar exemple izolate de inovare.

Comoara de la baza piramidei s-a vândut în peste 200 000 de exemplare, iar acum, la cinci ani de la prima ediţie, Prahalad şi-a actualizat textul, pentru a arăta cum au fost implementate aceste idei în zone sărace din toată lumea.

Autorul oferă şi răspunsuri la întrebări-cheie: la baza piramidei există cu adevărat o piaţă? Există profit? Există inovaţie? Este ea o oportunitate globală? Cu cinci ani în urmă, directorii companiilor puteau doar să spere că răspunsul la aceste întrebări era afirmativ. Acum Prahalad demonstrează că pot fi siguri.

 

O IDEE POATE SCHIMBA LUMEA...

Cu cinci ani în urmă, C.K. Prahalad le arăta companiilor, în Comoara de la baza piramidei, cum îşi pot spori profitul şi creşterea adresându-li-se celor 5 miliarde de oameni săraci din lume. Sute de firme au luat această cale şi au creat afaceri mari, profitabile, reducând totodată sărăcia şi contribuind la creşterea calităţii vieţii.

Acum, Prahalad şi-a actualizat cartea, incluzând lecţiile ultimilor cinci ani: strategii de construire a afacerilor, tehnici şi inovaţii care au funcţionat pe pieţele emergente. Comoara de la baza piramidei înseamnă 
să îţi meargă bine şi să te îngrijeşti şi de binele altora.

„C.K. Prahalad e de părere că firmele trebuie să schimbe radical felul în care îşi desfăşoară afacerile în ţările în curs de dezvoltare, pentru ca ambii termeni ai ecuaţiei economice să prospere. Bazându-se pe un număr mare de studii de caz, această carte captivantă prezintă un plan impresionant de combatere a sărăciei prin profitabilitate.”

BILL GATES

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Fortune at The Bottom of The Pyramid
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 499
Editura: Publica
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-1931-17-3
Greutatea: 0.4000

Pareri