Coma

Coma
83,00 MDL (20,85 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Romanul COMA este un produs literar scris în Republica Moldova și Marea Britanie. Nick, eroul central, ajunge pe malurile Tamisei, în orașul Londra unde, printr-un concurs de împrejurări, îi cunoaște pe John, Ariana, Edward și Tom. Toți patru, cu precădere Tom, un obscur psihanalist, schimbă destinul eroului cărții într-un mod dramatic. Profitând de vulnerabilitatea și incertitudinile sufletești experimentate de Nick în societatea londoneză, Tom îi promite o altfel de viață – o viață liniștită, lipsită de dificultăți și îndoieli. Prețul cerut de misteriosul psihanalist însă, unul subtil, aparent insignifiant, determină eroul să cântărească atent eventualele avantaje și dezavantaje ale ofertei.

La finele unei ședințe de psihanaliză, de manipulare psihică, Ariana și John își pierd iremediabil facultățile mintale. Cu trecutul și identitatea șterse, ei devin doi copii maturi supuși psihic și emoțional completamente tutorelui lor suprem, Tom, fiind pregătiți să execute asasinate sau atentate la un singur pocnet din deget. Același destin l-ar fi avut și Nick dacă nu ar fi apărut în calea sa Edward, cel care l-a introdus pe Tom în tainele acestei științe atât de sumbre în perioada când i-a fost student.

Surprins în mijlocul unei lupte purtate de cei doi titani ai psihanalizei londoneze, Nick caută frenetic o cale de salvare. O va găsi? Ori nu? Rămâne de văzut.

Lectură plăcută!

Despre autor

Cine este Nicu Nicolaescu? Un iubitor de natură și literatură. De liniște și singurătate. Da. De singurătate. Pentru că acolo, în deplină izolare, văd lumea și frământările ei mai bine ca oriunde altundeva. 

Scriu pentru și despre oameni.

Acțiune, dramă, science fiction. În romanele mele le găsești pe toate.

Sunt un scriitor modern, adept al scrisului bazat pe descrieri medii, după caz succinte.

Trăim în secolul vitezei. Prin urmare, scrisul necesită o adaptare la vremurile actuale. Dinamic, spontan, direct.

Sunt un scriitor călător, inspirat de peregrinările mele prin necuprinsul lumii. 

Abordez experiențe și întâmplări din viața personală trăite în Federația Rusă, Germania, Franța, Marea Britanie. Actualmente locuiesc în SUA, iar următoarea carte se va baza pe trăirile acumulate exclusiv aici, pe tărâmul lui Cristofor Columb.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 237
Apariția: 2018
ISBN: 978-9975-144-37-7
Greutatea: 0.2300

Pareri