Relații Publice din Perspectiva Internațională

Relații Publice din Perspectiva Internațională
137,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Odata cu prabusirea regimurilor comuniste, tarile est-europene au intrat intr-un proces de restructurare socio-politica ale carui repere nu sint intotdeauna clar delimitate.

In aceste conditii, si in Romania, institutiile si organizatiile constientizeaza tot mai acut necesitatea unei imagini credibile, acordind o importanta din ce in ce mai mare specialistilor in relatii publice.Lucrarea ofera practicienilor de relatii publice solutii la diversele probleme intilnite in activitatea lor, autoarea (cu o bogata activitate de consilier si diplomat) reunind in volum, pe linga propria contributie privind statutul si perspectivele practicienilor de relatii publice, texte ale unor reputati specialisti straini in comunicare.

Sint, astfel, evidentiate opinii si experiente concrete cu privire la provocarile cu care se confrunta practicienii de relatii publice, secretul succesului individual in sfera relatiilor publice, principalele tendinte din domeniu, dar si o serie de indrumari adresate celor care vor sa devina specialisti in relatii publice.

Cuprins: Thomas Achelis • Ceyda Aydede • Roland Bless • Richard Linning • Jamie Shea • Lord Watson de Richmond • Dennis Wilcox

Recenzie

”Nimeni nu pune la indoiala rolul comunicarii in societatea contemporana. Dar care sint cele mai bune modalitati de a comunica eficient cu exponenti ai altor culturi? Ce inseamna relatiile publice pentru un stat? Cum se creeaza/promoveaza imaginea unei institutii sau a unei tari? Un posibil raspuns este volumul Relatii publice din perspectiva internationala de Simona-Mirela Miculescu. Cu o bogata experienta diplomatica si preocupari sustinute in domeniul comunicarii, autoarea se adreseaza profesionistilor si viitorilor profesionisti in relatii publice.

Volumul este completat de opiniile unor mari specialisti in comunicare din strainatate, carora autoarea li s-a adresat in dorinta de a oferi cit mai multe informatii si opinii legate de subiect.” - Lucia Verona, 13 noiembrie 2006, Saptamina financiara

Despre Autor

Simona-Mirela Miculescu a obtinut titlul de doctor in litere magna cum laudae la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in 1999, iar studiile sale de relatii publice includ diploma de Public Relations Professional, obtinuta la prestigioasa George Washington University. Experienta sa in diplomatia publica e reprezentata de functiile de purtator de cuvint al MAE si consilier al ministrului Afacerilor Externe in 1993 si 1999, consilier de presa al Ambasadei Romaniei in SUA (Washington, DC, 1994-1998) si coordonator al Departamentului de Informatii Publice, Misiunea OSCE din Kosovo, Pristina (octombrie 1999 – decembrie 2000).

Devenind prima femeie din Romania cu rang diplomatic de ambasador, a indeplinit, intre 2000 si 2004, functia de consilier prezidential si coordonator al Departamentului de Relatii Internationale din cadrul Administratiei Prezidentiale a Romaniei. In 2006, ambasadorul Simona Miculescu devine prima femeie specialist in comunicare din Romania ce lucreaza in Irak, unde activeaza in calitate de consilier principal al guvernului irakian pentru informatii, educatie si comunicare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0371-X
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri