Autismul. Teorie și intervenție educațională

Autismul. Teorie și intervenție educațională
227,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 5 rate cu 0% dobândă!

sau

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 Bestseller Chișinău bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă JUMBO et 1 Bestseller Chișinău bd. Decebal 23/1 022-993-992 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU Bestseller Chișinău str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU Bestseller Chișinău str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Autismul. Teorie şi intervenţie educaţională este un studiu de referinţă pentru toţi specialiştii care lucrează cu copilul său adultul cu autism – medici, psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, educatori – şi o lectură utilă pentru părinţi.

Cuprins: Autismul că tulburare pervaziva de dezvoltare • Ce este autismul? Câte persoane suferă de autism? • Punctul de vedere al specialiştilor: copiii „diferiţi” au nevoie de un ajutor diferit • Problema atribuirii de semnificaţii • Experimente cognitive pentru copiii cu autism • Interpretarea percepţiilor: capacitatea limitată de a atribui semnificaţii • Comunicarea • Interacţiunile sociale • Probleme legate de imaginaţie

Despre Autor: Licențiat în filozofie și literatură la Universite catholique de Louvain, master în comunicarea umană, la University of London, și în neurolingvistică, la Vrije Universiteit Brussel. A absolvit cursuri pentru programul psihoeducațional TEACCH, la University of North Carolina, și este fondatorul Centrului de Educație în Autism din Belgia. Din 1980 organizează traininguri și conferințe despre autism în numeroase țări din Europa și din afara continentului. A publicat articole și carți despre autism, dintre care Autisme: medisch en educatief  (in colaborare) și Autisme: van begrijpen tot begeleiden au fost traduse în mai multe limbi. Este editor asociat în domeniul autismului al editurii Sage, membru în comitetul știintific al Autism Europe, the European association of parent organizations, și al International Associate Editors of „Good Autism Practice”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 316
Editura: Polirom
Apariția: 2016
ISBN: 978-973-46-6029-2
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri