Vai, Am Dat de Probleme!

Vai, Am Dat de Probleme!
58,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Cele mai bune studii inductive pentru copii

Studiul biblic este o activitate serioasă! Studiile biblice pentru copii „Descoperă tu însuţi" te ajută să afli ce spune Biblia şi îţi oferă modalităţi atrăgătoare de a face acest lucru. Aceste cărţi practice te ajută de asemenea să-ţi dezvolţi deprinderile de studiu biblic pe care le vei folosi întreaga viaţă să descoperi Cuvântul lui Dumnezeu.

O mulţime de copii îi scriu Danei, care se ocupă de rubrica poşta redacţiei a ziarului nostru şi îi cer sfatul. Citind rubrica Danei, chiar mai mulţi băieţi şi fete primesc ajutor pentru a-şi rezolva problemele. Prin urmare, când Dana lipseşte de la serviciu pentru că este bolnavă - aşa cum se întâmplă chiar acum - noi avem nevoie de ajutor!

Am auzit că tu poţi răspunde la scrisori în locul Danei. Nu-ţi face probleme dacă nu ai mai făcut niciodată aşa ceva - vei primi tot ajutorul de care vei avea nevoie. In Biblie vei găsi răspunsuri pentru problemele tuturor.

La Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile!

Ţi-am spus care este răsplata pe care o vei primi dacă faci această lucrare? Vei descoperi tu însuţi ceea ce Biblia şi, în special, cartea Iacov spune despre modul în care putem primi ajutor pentru a ne rezolva propriile probleme.

Şi acesta este un mare câştig!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Lugoj
Apariția: 2006
ISBN: 973-7747-35-6
Dimensiuni: 17 x 23 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri