Colecția ”Călătorii pentru o Viață. 500 de Locuri Unice” în 4 Volume [Pachet Promoțional]

Colecția ”Călătorii pentru o Viață. 500 de Locuri Unice” în 4 Volume [Pachet Promoțional]

Preț de Listă: 348,00 MDL

Preț: 313,00 MDL

Economisești: 35,00 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cele mai frumoase călătorii pe care le-ați putea face vreodată pe apă, cu mașina, cu trenul, pe bicicletă, călare, din aer, cu alte mijloace de transport. În plus, peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbări cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru biciclişti.

Cu mașina: Faceţi-vă de cap pe Route 66, conduceţi de la Delhi la Taj Mahal sau faceţi un tur pe malul lacului Garda sau în Dolomiţii din Italia.

Cu trenul: Beţi Pisco Sour în trenuleţul care vă duce prin Peru către lacul Titicaca, parcurgeţi cu viteză Japonia în Shinkansen sau luaţi-o încet prin sălbăticia Africii, într-un safari în rezervaţiile de vânătoare din Africa de Sud.

Pe jos: Traversaţi un fluviu lat de peste un kilometru în Parcul Naţional Denali din Alaska, mergeţi pe jos prin defileul Samaria din Creta sau faceţi o excursie până la tabăra de bază de pe Everest.

Din aer: Zburaţi deasupra paradisului hawaian, alunecaţi cu planorul deasupra oraşului Rio, admiraţi cascada Victoria dintr-un aparat uşor de zbor sau bucuraţi-vă de privelişti aeriene deasupra Marii Bariere de Corali din Australia.

Plus: Peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbări cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru bicicliş

National Geographic Society este o organizație științifică non-profit, cu sediul la Washington, DC, Statele Unite ale Americii. Domeniile de interes ale organizației sunt geografia, arheologia, științele naturii, studiul și conservarea culturii și a istoriei. Societatea a fost înființată în anul 1888. Societatea deține postul de televiziune National Geographic Channel și mai multe reviste tematice.

www.nationalgeographic.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Journeys of a Lifetime: 500 of the World's Greatest Trips
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 384
Editura: Litera
Apariția: 2011
Dimensiuni: 21 x 26,5 cm
Greutatea: 1.1000

Pareri