Coincidență sau hazard. Mic tratat de mare destin

Coincidență sau hazard. Mic tratat de mare destin

Preț de Listă: 120,00 MDL (30,00 RON)

Preț: 60,00 MDL (15,00 RON)

Economisești: 60,00 MDL (15,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Credeti in coincidenta sau in hazard? Aceasta este intrebarea. Martin Plimmer si Brian King va vor oferi un raspuns in noua lor carte.

Laura Buxton, zece ani. In curtea casei sale, da drumul unui balon. La 140 de mile departare, balonul aterizeaza in curtea altei Laura Buxton, tot in varsta de zece ani.

Ian Stewart, matematician. La cateva momente dupa discutia despre sansele de a fi lovit de un meteorit... stiti deja ce se intampla.

Coincidenta? Sau hazard?

Lincoln a fost ales presedinte in 1860. Dupa exact o suta de ani, in 1960, Kennedy era ales presedinte. Ambii au fost preocupati de drepturile civile. Ambii au fost asasinati vinerea, in prezenta sotiei. Ambii au fost ucisi de un glont care le-a patruns in cap din spate. Lincoln a fost asasinat la teatrul Ford. Kenneth a fost ucis in vreme ce se afla intr-un automobil Lincoln decapotabil fabricat de compania Ford.

Se joaca cineva cu viata noastra? Dumnezeu, poate? Destinul? Sau, asa cum sustin savantii, ni se ofera ocazia sa patrundem intr-un univers in care totul este interconectat, pe care, desigur, nu il intelegem?

Coincidenata sau hazard. Mic tratat de mare destin descrie cele mai uimitoare fenomene ale universului, care sfideaza orice probabilitate. De la parapsihologie pana la calculul probabilitatilor, de la trucurile cartoforilor la particulele subatomice, 250 de povesti absolut incredibile... dar cat se poate de reale.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 459
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-26-0
Greutatea: 0.3000

Pareri