Codul lui Iisus

Codul lui Iisus

Preț de Listă: 198,00 MDL (49,50 RON)

Preț: 99,00 MDL (24,75 RON)

Economisești: 99,00 MDL (24,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dr. Tom Carter, un geniu al geneticii, este inventatorul unui aparat cu ajutorul căruia ADN-ul poate fi reprodus complet şi apoi modificat. Bolile genetice, dar şi alte maladii devastatoare, precum cancerul sau SIDA, pot fi astfel vindecate. În culmea triumfului, lumea lui se prăbuşeşte. Soţia îi este ucisă de un glonţ care îi era destinat, iar propria fiică suferă de o incurabilă maladie cerebrală, care nu-i lasă mai mult de un an de viaţă.

Cum ştiinţa se dovedeşte neputincioasă, Carter ajunge să creadă că singura salvare pentru fetiţa lui este să găsească genele lui Iisus Hristos, care, speră el, conţin informaţii cu caracter unic, capabile să vindece orice maladie şi care pot fi reproduse în masă cu ajutorul tehnologiilor actuale. În căutarea unui miracol, face apel la o societate mesianică secretă, tocmai aceea care comandase asasinatul său, ca pedeapsă pentru că dorea să intervină în ordinea firii. Societatea, veche de două mii de ani, deţine o rămăşiţă din trupul lui Iisus, marele vindecător, care ar putea oferi soluţia.

La rândul lor, membrii acesteia au nevoie de omul de ştiinţă pentru a duce la bun sfârşit propria lor misiune sacră, aceea de a descoperi pe urmaşul lui Iisus, noul Mesia. Conţin genele lui Iisus informaţia de bază care să ducă la găsirea leacului universal? Societatea secretă îşi va descoperi oare noul Mesia?

Au fost oare vindecările miraculoase făcute de Iisus semnul că el este Fiul lui Dumnezeu sau a fost el purtătorul unor gene unice, care îl făceau capabil de miracole medicale? Sunt întrebări la care cititorul este invitat să găsească un răspuns.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Messiah Code
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
Editura: Rao
Apariția: Iulie 2011
ISBN: 978-606-8255-97-2
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri