Codul lui Da Vinci

Codul lui Da Vinci
179,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Potrivit lui San José de la Mercury News thrillerul The Da Vinci Code s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cifra corespunde perioadei de până în anul 2009.

Descrierea Cărții

Împreună cu Sophie, specialistă în decriptare, Robert Langdon începe o cursă frenetică pentru descifrarea numeroaselor indicii ascunse în picturile lui Leonardo... şi nu numai. Paşii îi poartă de la Paris la Londra şi apoi în Scoţia, pentru a dezvălui un mister păzit cu străşnicie de secole, capabil să zguduie din temelii dogmele creştinătăţii. Roman ecranizat în 2006 de Columbia Pictures.

"Opera unui geniu. Dan Brown e unul dintre cei mai buni, cei mai inteligenţi scriitori." - Nelson DeMille

Vezi Trailerul Ecranizării

 

Despre Autor

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA. Brown a absolvit cursurile Colegiului Amherst, cu o dublă specializare, în spaniolă şi în engleză. A devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter. În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă. Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un fenomen mondial; a reuşit să spargă tipare şi să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Da Vinci Code
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-609-493-1
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri