Cocoşatul de la Notre-Dame. Repovestire după Romanul lui Victor Hugo

Cocoşatul de la Notre-Dame. Repovestire după Romanul lui Victor Hugo
74,00 MDL (16,59 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta cartem scrisa de Deanna McFadden, face parte din colectia Cartile copilariei a editurii Curtea Veche.

Pasiti in lumea intunecata a Parisului medieval si in vietile umbrite de un destin nefericit a lui Quasimodo, clopotarul grotesc al Catedralei Notre-Dame, a arhidiaconului chinuit de o dragoste fara speranta, Claude Frollo, a Esmeraldei, frumoasa tiganca dansatoare, a chipesului capitan Phoebus, care o pacaleste pe Esmeralda facand-o sa creada ca o iubeste. Aceasta poveste trista, marcata de vina, dragoste, speranta si izbavire, va va tine cu sufletul la gura.

Acum, micutii cititori se pot bucura de o versiune simplificata, dar extrem de captivanta a romanului Notre-Dame de Paris, al lui Victor Hugo.

Prin Cartile copilariei dorim sa le sadim in suflet copiilor samanta de lectura, sa ii ajutam sa paseasca in lumea minunata a cartilor fara teama de a se afla pe un taram necunoscut.

Aceasta serie de carti pentru copii contine repovestiri dupa faimoase romane clasice ale unor scriitori celebri, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio biblioteca. Dorim sa le starnim copiilor curiozitatea, astfel incat nu dupa multa vreme sa li se trezeasca dorinta de a citi romanul original.

Consideram ca primele impresii conteaza, de aceea este foarte important ca la inceput cartile citite de copii sa fie extrem de captivante, sa le deschida portile catre o lume noua, care sa devina in timp un loc de evadare pentru ei, in care sa se simta intotdeauna in siguranta.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9786065883758
Dimensiuni: 13,7 x 19 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri