Coborând în sus

Vladimir Mânăscurtă

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Pacienta tăcută (LIVRARE: 15 ZILE)

Alex Michaelides

239,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

#1 New Release pe Amazon.com

Într-un moment disperat, Tommy Galo încheie o înțelegere despre care crede că îi va salva căsnicia cu Erica, dar s-a dovedit că, de fapt, a făcut un pact cu diavolul. Astfel, Tommy pornește pe un drum nou, rătăcește prin durerea lui, se confruntă cu greșelile sale din trecut în timp ce își acceptă prezentul înfiorător.

După moartea lui Tommy, Erica începe propria investigație pentru a înțelege ce s-a întâmplat, însă se pomenește brusc într-o lume care nu-i mai este cunoscută și care pare să devină tot mai străină și mai stranie cu fiecare zi. Bântuită de alegerile despre care ea crede că au dus la moartea lui Tommy, Erica se trezește vânând bărbatul cu care Tommy a făcut acea înțelegere.

Dar cercetările ei o expun întunericului real, care se ascunde sub suprafața acestei lumi. Ar putea trecutul lor comun, plin de iubire, să-i călăuzească din chinul lor? Sau despărțirea lor va fi căderea finală pentru ambii?

Când avem o pierdere uriașă în viață, iar șocul pierderii este încă puternic, lucrurile cel mai greu de înfruntat sunt detaliile. Anume ele ne fac să înțelegem adevărata amploare a tragediei.

Vladimir Mânăscurtă a debutat cu romanul SF „Cheia Universului” (2014), premiat la Salonul Internațional de Carte de la Chișinău. În 2016 lucrarea a fost publicată la Moscova, în limba rusă. Al doilea roman, „Dulce infern” (2018) a intrat în TOP 10 cele mai citite cărți din Republica Moldova și a fost premiat la târgurile de carte Bookfest și Gaudeamus de la București.

Pe lângă literatură, Vladimir Mânăscurtă este pasionat și de muzică, fiind finalist al showurilor de talente „Românii au talent” și „Moldova are talent”. Este căsătorit și are un copil.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 319
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975354806