Coaching pentru Performanţă

Coaching pentru Performanţă
275,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Vândută în peste 500 000 de exemplare în întreaga lume și tradusă în mai bine de 22 de limbi de circulație internațională, Coaching pentru performanță este biblia industriei de coaching și lucrarea de referință pe care se bazează toți cei implicați în activități de coaching.

Desemnat de către cotidianul The Independent drept business-coach-ul numărul 1 în lume, Sir John Whitmore este cel la care apelează companii de talia Coca Cola, Ford sau IBM atunci când se confruntă cu reale dificultăți de business.  

Ajunsă la cea de-a patra ediție, una revizuită și adăugită cu două capitole noi despre leadership și inteligența emoțională, beneficiind de o nouă traducere în limba română, Coaching pentru performanță vine cu promisiunea de a înlesni drumul către performanța profesională autentică. Fie că teama, îndoiala de sine sau convingerile limitative sunt cele care ne împiedică să ne bucurăm de succes, Sir John Withmore are mereu cuvintele potrivite pentru a ne scoate din impasul în care ne aflăm.

 

Despre Autor


 

Sir John Whitmore este un gânditor strălucit în leadership şi schimbare organizaţională şi lucrează cu companii multinaţionale pentru crearea de programe de coaching în management şi programe de leadership. A scris cinci cărţi despre sport, leadership şi coaching, cea mai cunoscută fiind Coaching pentru performanţă cu peste 500 000 de exemplare vândute în toată lumea şi tradusă în peste 17 limbi.


Onorat cu Premiul Preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF) şi considerat business-coach-ul nr. 1 de către cotidianul “Independent”, considerat ca având cel mai mare impact asupra profesiei de coach de Asociaţia Britanică de Coaching, Sir John Whitmore este una dintre figurile importante îin comunitatea internaţională a coaching-ului, cu o activitate ce se desfăşoară la nivel global.

Sir John Whitmore a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery şi David Whitaker, după ce au format “The Inner Game” în Marea Britanie după ce au studiat şi lucrat cu Tim Gallwey şi Bob Kriegel în Statele Unite. Ei au fost primii care au definit procesele de coaching şi au creat un proces de învăţare experienţială destinat depăşirii obstacolelor interne precum frica, îndoiala şi convingerile limitative.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Coaching for Performance: Growing Human Potential and Purpose - The Principles and Practice of Coaching and
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Publica
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-606-8360-71-3
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri