Clinica Mayo. Despre Durerea Cronică

Clinica Mayo. Despre Durerea Cronică
114,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Problema medicala generala cu care se confrunta majoritatea oamenilor, durerea cronica reprezinta totodata cauza principala a tuturor starilor de invaliditate. Si, desigur, chiar printre membrii propriei dumneavoastra familii se afla persoane a caror capacitate este astfel afectata. In acelasi timp insa, durerea cronica este o stare nu tocmai simplu de vindecat, la aceasta situatie contribuind diversitatea factorilor de influenta a evolutiei acesteia, ca si faptul ca reactiile la durere si la tratamentul ei difera de la individ la individ.

Paginile cartii dedicate acestei problematici de Clinica Mayo - institutie medicala de reputatie mondiala in educatia sanitara generala si specifica, exploatand in practica cele mai noi cuceriri ale stiintelor medicale - ofera o speranta temeinica tuturor victimelor, intr-o forma sau alta, ale durerii cronice. Metode terapeutice eficiente, cu efecte dintre cele mai eficace, sau medicatii adecvate ofera celor afectati sansa de a-si controla durerile, de a putea desfasura o viata mai activa si mai productiva!

Cartea Mayo despre durerea cronica constituie, asa cum o afirma dr. med. David W. Swanson - editorul ei principal si coordonatorul colectivului de medici-specialisti care au contribuit la inchegarea ei -, o suma de instrumente necesare interventiei in cazul unor asemenea afectiuni. Informatiile aflate in lucrare - competente, practice si usor de inteles - abordeaza o larga varietate de probleme comportamentale si de regim de viata, precum si numeroase medicatii specifice, menite sa contribuie la o mai buna intelegere a starii durerii cronice, la un control cat mai eficient al acesteia.

De la maruntele dureri de cap, la mai severele dureri de spate sau artritice si la acelea de origine greu identificabila la inceput, sfaturile medicilor Mayo se concentreaza asupra modalitatilor practice, la indemana celor suferinzi, de a gestiona profitabil aceste dureri prin: fixarea unor scopuri specifice, recomandarea unui program curent de exercitii si a unor modificari ce trebuie aduse regimului zilnic de viata in directia minimizarii eforturilor si a reducerii starii de oboseala, strategii de eliminare a stresului, de relaxare, de depasire a starilor angoasante si frustrante, de identificare a efectelor benefice sau nu ale unei medicatii. Consultantilor cartii le este pus la dispozitie chiar si un ghid de medicina complementara si alternativa.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: All
Apariția: 2002
ISBN: 973-571-383-7
Greutatea: 0.4000

Pareri