Clinica Mayo. Despre Bolile Inimii

Clinica Mayo. Despre Bolile Inimii
114,00 MDL (28,64 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Publicata pentru prima data cu opt ani in urma, Cartea inimii se prezinta astazi publicului roman intr-o formula recenzata extensiv si actualizata de cadrele medicale ale sectiei de boli cardiovasculare si medicina interna din renumita Clinica Mayo. Valorificand progresele imense inregistrate de medicina moderna, in acest caz cele consemnate in domeniul cardiologiei, Bernard J. Gersh - doctor in medicina si redactor-sef in cadrul editurii functionand pe langa Clinica Mayo - isi propune prin cartea sa sa atraga atentia publicului cititor, interesat de propria stare de sanatate, asupra bolilor cardiovasculare, cauze frecvente ale mortalitatii inregistrate in lume, maladii atingand, inainte de varsta de 60 de ani, milioane de locuitori ai planetei. In acest sens, doua sunt caile de atac ale temei: evitarea bolilor cardiovasculare, respectiv abordarea efectiva a acestora, pentru cei atinsi de vreuna dintre ele, in concordanta cu recomandarile medicului.

Adjuvant al sfatului medicului curant sau al celui dat de medicul de specialitate, cartea Clinicii Mayo cuprinde informatii de baza, competente si usor de inteles, despre anatomia, fiziologia si patologia bolilor cardiovasculare, ca si despre prevenire, tratament si reabilitare. Toate aceste informatii sunt completate de un capitol important, dedicat nutritiei, esentiala in mentinerea sanatatii inimii.

La tot pasul, consultantului lucrarii ii sunt oferite si scurte sinteze, indicii pentru sanatatea inimii; esentializate si usor de citit, acestea cuprind sfaturi practice, indicatii de aplicat in viata de zi cu zi. Nu in ultimul rand, un rol important in economia cartii il au ilustratiile medicale, oportune in mai buna intelegere a celor teoretizate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: All
Apariția: 2001
ISBN: 973-684-450-1
Greutatea: 0.4000

Pareri