Clienţi pe Viaţă. Cum să Transformi acel Cumpărător Ocazional într-un Client pe Viaţă

Clienţi pe Viaţă. Cum să Transformi acel Cumpărător Ocazional într-un Client pe Viaţă
112,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Clienti pe viata este editia complet revizuita si actualizata a lucrarii clasice scrisa de Carl Sewell despre serviciile oferite clientilor, cu cinci capitole noi. Apeland la principiile care au transformat reprezentanta sa auto intr-o afacere de aproape un miliard de dolari si l-au facut unul dintre cei mai mari dealeri din SUA, Carl Sewell exemplifica modul in care trebuie parcurs drumul catre succes.

Care este metoda demonstrata in timp a lui Sewell? Descoperiti ce vor clientii si asigurati-va ca exact acel lucru il si primesc. Transformati-va angajatii in superstaruri ale serviciilor; obtineti de la clienti ponturi bune in ceea ce priveste serviciile de calitate si faceti-va reclama intr-un mod care va avantajeaza. Indiferent daca detineti o corporatie sau sunteti la inceput de drum, metodele demonstrate ale lui Sewell va vor invigora afacerea • precum si viitorul. intr-o epoca in care castigarea increderii si loialitatii clientului este mai importanta decat oricand, Carl Sewell va arata cum sa transformati cumparatorii ocazionali in clienti pe viata.

Carl Sewell este urmasul unuia dintre cei mai bine cotati dealeri de masini din Statele Unite. Afacerea lui a crescut de la o cifra de afaceri de 10 milioane de dolari in anul 1968 la aproape un miliard, in prezent. Unul din principalele motive care au condus la aceasta crestere impresionanta este importanta acordata serviciilor excelente oferite clientilor sai.

Carl Sewell traieste in Dallas, Texas. Paul B. Brown, fost scriitor si editor la Business Week, Financial World, Forbes, si Inc., locuieste in Duxbury, Massachusetts. El tine frecvent prelegeri pe tema serviciilor catre clienti.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Publica
ISBN: 978-973-88-7502-9
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri