Clienți pe viață. Cum să transformi acel cumpărător ocazional într-un client pe viață

Clienți pe viață. Cum să transformi acel cumpărător ocazional într-un client pe viață
126,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Apelând la principiile care au transformat reprezentanţa sa auto într-o afacere de aproape un miliard de dolari şi l-au făcut unul dintre cei mai mari dealeri din SUA, Carl Sewell exemplifică modul în care trebuie parcurs drumul către succes.

Care este metoda demonstrată în timp a lui Sewell? Descoperiţi ce vor clienţii şi asiguraţi-vă că exact acel lucru îl şi primesc. Transformaţi-vă angajaţii în superstaruri ale serviciilor; obţineţi de la clienţi ponturi bune în ceea ce priveşte serviciile de calitate şi faceţi-vă reclamă într-un mod care vă avantajează.

Recenzii

"Pentru a ajunge la un succes extraordinar este esenţial să le oferi clienţilor ceea ce vor. Carl şi echipa lui au fixat un nou standard pentru noi toţi." - David Glass, Preşedintele Wal-Mart Stores Inc.

"Cartea anului… modul în care abordează Sewell serviciile va funcţiona la fel de bine şi pentru companii mari, şi pentru companii mici. Sfatul meu este să vă apucaţi de ea cu entuziasm, să vă amuzaţi, să meditaţi – şi să acţionaţi imediat." - Tom Peters

Despre Autori

Carl Sewell este urmaşul unuia dintre cei mai bine cotaţi dealeri de maşini din Statele Unite. Afacerea lui a crescut de la o cifră de afaceri de 10 milioane de dolari în anul 1968 la aproape un miliard, în prezent. Unul din principalele motive care au condus la această creştere impresionantă este importanţa acordată serviciilor excelente oferite clienţilor săi. Carl Sewell trăieşte în Dallas, Texas.

Paul B. Brown, fost scriitor şi editor la Business Week, Financial World, Forbes, şi Inc., locuieşte în Duxbury, Massachusetts. El ţine frecvent prelegeri pe tema serviciilor către clienţi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Customers for Life
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Publica
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-88750-2-9
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
Greutatea: 0.2540

Pareri