Client o Dată, Client Mereu

Client o Dată, Client Mereu
196,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Client o Dată, Client Mereu este bestsellerul unui specialist in domeniul serviciilor pentru clienti. Cartea ofera idei si sfaturi usor de inteles si de aplicat, bazate pe experienta de 30 de ani in marketing, vanzari si management a autorului.

Chris Daffy scrie intr-un mod antrenant si creativ, organizandu-si materialul in functie de cateva concepte-cheie pe care le grupeaza sub numele glumet „Legile lui Daffy“. El renunta la orice jargon si vorbeste pe limba tuturor, fiindca serviciile pentru clienti nu inseamna pentru el doar o strategie in afaceri, ci si un raport interactiv si reciproc profitabil.

Rapiditatea cu care s-a epuizat primul tiraj, publicat in 1996, este cea mai buna pledoarie pentru felul in care Daffy stie sa-si atraga si cultive clientii. Datorita comenzilor facute in avans de oamenii de afaceri cu care a colaborat, prima editie a disparut din librarii in mai putin de noua luni.

Intre timp, Client o Dată, Client Mereu a cunoscut cateva reeditari, autorul introducand idei noi si chiar un capitol nou, despre vanzarile online.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Publica
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-19-3115-9
Dimensiuni: 14,5 x 20,5
Greutatea: 0.5500

Pareri