Ciupercile şi Drojdiile în Alimentaţie

Ciupercile şi Drojdiile în Alimentaţie
60,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Conceput și realizat de un doctor în științe medicale, specialist în medicina internă și cea a familiei, volumul prezintă principalele ciuperci comestibile și otrăvitoare (peste 100 de specii), textul fiind însoțit de planșe color. Multe dintre aceste daruri ale naturii au înalte proprietăți curative, dar sînt puțin cunoscute de populație. De asemenea, cartea descrie componența lor chimică, efectele curative, reacțiile nedorite, intoxicațiile posibile atît la adulți, cît și la copii.

Volumul de față este printre puținele lucrări care analizează efectul ciupercilor asupra sănătății omului, proprietățile cancerigene ale unora sau anticancerigene ale altora, precum și tratarea alergiilor și SIDA prin intermediul lor.

O atenție deosebită se acordă drojdiilor alimentare: drojdiile de panificație, de vin și de bere, care nu sînt altceva decît ciuperci unicelulare. Drojdiile se folosesc la tratarea cancerului, hepatitei, proceselor supurative în plămîni, diabetului zaharat, anemiei, gastritei, enterocolitei, amenoreei, dermatitei etc.
Pe lîngă datele de ordin general, lucrarea include și un șir de sfaturi practice privind prepararea ciupercilor, sfaturi însoțite de rețete ale unor mîncăruri din ciuperci, drojdii de vin, de bere și de cvas, menționîndu-se totodată efectele unui consum abuziv.

Cartea se adresează persoanelor care vor să afle mai multe despre o alimentație corectă, medicilor și bucătarilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Arc
Apariția: 2011
ISBN: 9975-61-557-0
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri