Cireşarii. Vol. 5 Drum Bun, Cireșari (BPT, Vol.71)

Mai multe poze

Cireşarii. Vol. 5 Drum Bun, Cireșari (BPT, Vol.71)

Preț de Listă: 70,00 MDL (17,50 RON)

Preț: 49,00 MDL (12,25 RON)

Economisești: 21,00 MDL (5,25 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

”Aventurile Cireşarilor se încheie pe malul Mării Negre, prin căutarea unei cetăţi fantomatice scufundate în adânc. Tinerii eroi îşi probează din nou curajul, inventivitatea şi capacitatea de a raţiona.”

”Provocarea este mai fascinantă ca oricând, pentru că existenţa unor „turnuri” sau „coloane” neştiute de arheologi, care se arată doar în furtună, poate fi iluzorie. In timp ce le caută, Cireşarii găsesc cheia unui alt mister la fel de bine păstrat vreme de secole!

Este volumul cel mai încărcat de nostalgie pentru că, din taină în taină şi din vacanţă în vacanţă, Cireşarii s-au maturizat şi trebuie să se despartă, pornind în viaţa de adulţi. Întâlnirile şi iubirile lor adolescentine converg acum spre o ultimă întâlnire la finalul căreia îşi urează, pentru tot ce va urma, drum bun.” -- Horia Gârbea

 

Despre Autor


 

Constantin Chiriță (n. 12 martie 1925, Ibănești, Vaslui — d. 14 noiembrie 1991, Königswinter, Germania) a fost un prozator român, cărțile sale adresându-se în special tineretului. Constantin Chiriță este autorul unui foarte popular ciclu de romane pentru tineret, intitulat Cireșarii. 

Ele au fost ecranizate în anii 1970 ca serial de televiziune, care s-a bucurat de succes.

S-au turnat filme după aceste volume, considerate best-seller-uri în perioada comunistă (până astăzi). În întreaga țară s-au înființat cercuri de tineret și cluburi cu numele „Cireșarii” și s-au organizat numeroase expediții și excursii, cu participanți de vârsta cireșarilor și cu caracter științific, o retrăire a aventurilor acestora. - Wikipedia

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 416
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-833-1
Dimensiuni: 12 x 20 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri