Cine Suntem

Cine Suntem
134,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

„Antrenamentul de uitare la care este supus poporul român, astăzi, face ca gândirea şi inima să se rotească pe loc şi, din această rotire în gol, paradoxal, o dată cu trecutul, dispare şi viitorul. El, omul de azi, pedalează zadarnic într-un prezent continuu. A locui cu fiinţa doar într-o dimensiune a timpului - şi aceea distorsionată — înseamnă moartea lentă, dar sigură, a identităţii." - Dan Puric

”Vedem cu toţii că asistăm la adormirea unei societăţi româneşti care-şi pierde valorile neamului şi ale creştinismului. Au reuşit duşmanii ortodoxiei să se ajungă la această stare de uitare. Ei bine, faptul că acest actor reuşeşte să trezească în rândul tineretului de azi calităţi nobile, ceea ce pierduseră altădată, dovedeşte că acest tineret este încă însetat după adevăr, însetat de cunoaşterea adevărului.

Dan Puric te ajută să te cunoşti pe tine însuţi, mai bine decât credeai tu că o poţi face. El scoate la lumină acest adevăr, prezentat prin filonul lui artistic, prin care ştie să prezinte teoria şi viaţa creştină. Acest tineret murise parcă în puşcăriile comuniste, unde criminalii distruseseră cele mai înalte conştiinţe ale acestui neam: Mircea Vulcănescu, Vale-riu Gafencu...” - Părintele Iustin Pârvu

Video: Dan Puric la Chișinău

Despre Autor

Dan Puric (n. 12 februarie 1959) este un actor și regizor român care a jucat atât în teatru, cât și în film. Spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au fost reprezentate în mai multe țări. În film, a jucat rolul principal în coproducția româno-sârbă Broken Youth.

În 2008 a publicat, la editura Platytera din București, cartea Cine suntem sau despre taina identității personale și comunitare trăită și exprimată în și prin persoana autorului. Urmează cărțile Omul frumos în 2009 și Fii demn! în 2011.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 174
Editura: Platytera
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-1873-03-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1640

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Ceva mediu
"Cine Suntem" este o colectie de intamplari povestite de Dan Puric. Cine a vut ocazia sa mearga la conferintele lui, mai ales cu aceeasi denumire, sau sa le priveasca online, le va descoperi in aceasta carte. Dan puric ridica neamul romanesc la nivelul sau de intelegere a notiunii de neam, roman si crestin ortodox. Foloseste un limbaj ultra-accesibil pentru ca mesajul sau sa ajunga la toate urechile. Mesajul este unul placut (cititi cartea). Dar cartea este mai mult pentru incepatori in ale lecturii si in cele trei tematici de baza susmentionate. Putea fi scris mai bine? Putea. Dar nu pot sa nu o recomand. Parerea lui Vadim / (Plasată la data 18.09.2012)