Cine mi-a luat cașcavalul? O cale surprinzătoare de a face față schimbărilor din viața personală și profesională

Cine mi-a luat cașcavalul? O cale surprinzătoare de a face față schimbărilor din viața personală și profesională
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Bestseller Internațional

Andreea Sachs în articolul ”Business Books” publicat pe site-ul revistei americane Time la 4 decembrie 2008, plasează cartea Cine mi-a luat cașcavalul printre cele mai bine vândute cărți business cu 22 milioane de exemplare vândute în 37 de limbi. Cartea s-a aflat pe lista de bestseller-uri New York Times timp de 5 ani.

 

Descrierea Cărții


 

Cine mi-a luat caşcavalul este o poveste creată de dr. Spencer Johnson pentru a-l ajuta să facă faţă unei schimbări dificile din viaţa sa. După aproape zece ani, cartea se numără printre primele 10 cele mai citite titluri din lume.

O asemenea performanţă se datorează faptului că autorul reuşeşte să pună la dispoziţia cititorului o imagine realistă despre felul în care pot fi abordate schimbările care intervin în viaţa fiecăruia, în timpurile noastre. Acest fapt este confirmat, de altfel, şi de lunga listă a celor mai prestigioase companii americane şi internaţionale care au recomandat această carte angajaţilor lor. Schimbarea, întâmpinată de oricine cu strângeri de inimă, fie ele datorate fricii sau entuziasmului este descrisă cu multă culoare şi umor prin intermediul unei parabole extrem de sugestive.

 

Despre Autor


 

Spencer Johnson (născut la 1 ianuarie 1940 în South Dakota, SUA) este un scriitor american și consultant în management. A absolvit facultatea de Psihologia a Universității din California de Sud în 1963. Este cunoscut pentru seria de cărți pentru copii ValueTales și cartea motivațională apărută în 2008 Cine mi-a luat cașcavalul?

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 112
Brand: Curtea Veche
Apariția: 2018
ISBN: 978-606-44-0200-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri