Cine l-a ucis pe Roger Ackroyd ?

Cine l-a ucis pe Roger Ackroyd ?
139,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Într-o seară, Roger Ackroyd, un industriaş prosper dintr-un sătuc fictiv din Anglia, îi face confidenţe prietenului său, doctorul James Sheppard: văduva cu care urma să se căsătorească, doamna Ferrars, se sinucise pentru a se elibera de povara unui şantaj. Într-o ultimă scrisoare, ea îi dezvăluie numele autorului acestui şantaj.

Dar la foarte puţin timp după primirea scrisorii încriminatorii, Roger Ackroyd este ucis cu o lovitură de pumnal. Iar faimoasa scrisoare dispare... 

"Un roman clasic" - cartea îşi merită pe deplin faima.” -- Irich Independen

"Un deznodământ cu adevărat surprinzător, neîndoios original.”-- Books

Despre Autor

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 282
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2011
ISBN: 9786066090827
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri