Cînd să Spunem Nu Copiilor

Cînd să Spunem Nu Copiilor
183,00 MDL (45,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Copilul dumneavoastră nu apreciază ceea ce faceţi pentru el, dovedeşte lipsa de respect sau tendinţa de a vă manipula? Puteţi evita astfel de situaţii dacă învăţaţi să-i spuneţi din când în când nu. Îi veţi asigura astfel o educaţie adecvată şi vă veţi bucura împreună de o relaţie echilibrată.

Când să spunem nu copiilor prezintă cele mai potrivite metode de a refuza un copil atunci când este cazul şi de a-l convinge că aveţi dreptate. Părinţii, psihologii, educatorii şi învăţătorii pot utiliza grilele din volum pentru a-şi evalua comportamentul şi a-şi corecta atitudinile greşite.

Cuprins: Părinţii autoritari de altădată •  Copiii de azi nu se mai tem de părinţii lor •  Copilul vrea să-mi descopere limitele •  Cum să fiţi un părinte bun •  Cele mai bune motive pe care le pot oferi copilului meu •  Motivele pe care copiii le acceptă cel mai greu •  Când trebuie să spunem nu

Despre Autor

Robert Langis are o vastă experienţă în domeniul educaţiei. Preocuparea sa constantă pentru ameliorarea calităţii vieţii copiilor, părinţilor, educatorilor şi învăţătorilor i-a permis să găsească soluţii de educare a copiilor ce şi-au dovedit deja eficiența. Când să spunem nu copiilor a mai fost tradusă în italiană şi spaniola.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Savoir Dire Non aux Enfants
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1615-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

bunicel
...depinde cate carti de parenting ai citit pana la momentul achizitionarii acesteia, daca multe, atunci este posibil sa nu fie prea informativa, daca e prima atunci s-ar putea sa-ti placa. Parerea lui diana_meresevschi / (Plasată la data 30.05.2012)