Cincizeci de Umbre Întunecate. Cartea 2 din Trilogia Fifty Shades 18+ (LIVRARE: 7 ZILE)

E L James

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm

 Cincizeci de Umbre ale lui Grey. Cartea 1 din Trilogia Fifty Shades 18+ (LIVRARE: 15 ZILE)

E L James

440,00 MDL

Descriere

Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
# 1 Amazon.com
# 1 New York Times Bestseller
# 1 Amazon.co.uk
# 1 Bookseller

Peste 100 milioane de exemplare vândute până în prezent!

Cincizeci de Umbre ale lui Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina în celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal şi un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Această prima tipărire s-a dovedit în câteva zile insuficientă, astfel că editorul american s-a văzut "obligat" să retipărească romanul. După doar şase săptămâni de la lansare cartea s-a vândut doar în SUA în 10.000.000 de copii, după cum a anunţat New York Times. Apărută şi în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de ţări.

Drepturile de ecranizare ale romanului au fost câştigate de Universal Pictures.

Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!

 

Cincizeci de umbre ale lui Grey

 

Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.

Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.  

Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

„Cartea cuprinde toate fanteziile mele erotice", a mărturisit autoarea.

Mai multe case de producţie, printre care Warner Bros, Sony, Paramount şi Universal Pictures au înaintat ofertele pentru achiziţionarea drepturilor de ecranizare a trilogiei scrisă de E L James. Pe 26 martie anul acesta, drepturile au fost obţinute de Universal Pictures, pentru suma de 5 milioane de dolari. E L James a solicitat să păstreze un anumit control asupra ecranizării celor trei volume scrise de ea. Actori, precum Ian Somerhalder (The Vampire Diaries; Lost) şi Alexander Skarsgård (True Blood; Battleship; Straw Dogs; Melancholia) şi-au exprimat interesul de a juca rolul lui Christian Grey.

 

Recenzii


 

”Bestsellerul șocant despre care nu ne putem opri de discutat.” -- Entertainment Weekly

"A revoluționat ficțiunea erotică” -- Observer

”Un feonomen. Femeile, fără îndoială, îl vor discuta ani de zile.” -- Telegraph 

”Deja jumătate de Chișinău a citit cartea de care vă voi spune, iar altei jumătăți cu mintea deschisă la "experimente" în cuplu, le-o recomand să o citească - Fifty Shades of Grey de E L James. E buna fiindcă a devenit Bestseller-ul Nr.1 al New York Times și încă multe de fiindcă.” -- Stella Jemna, www.pentruea.md

 

 

Vezi Trailerul Ecranizării


 


 

 

Citate din ”Cincizeci de Umbre ale lui Gray”


 

”Simte cum terminațiile nervoase o furnică… parcă ar fi o masă tremurândă de hormoni feminini atinși de turbare, fiecare atingere a lui îi face genunchii să tremure… trupul ei nu poate uita acele atingeri.”

”Niciodată să n-ai încredere într-un bărbat care știe să danseze.”

”Omul ăsta, pe care cândva l-am crezut un erou romantic, un brav și strălucitor erou alb sau cavaler negru, după spusele lui. Nu e un erou, e un bărbat cu probleme emoționale profunde și grave și ma trage după el în întuneric. Chiar nu pot să-l călăuzesc spre lumină?”

”Cred că nu poți fi supărat decât pe un om pe care îl iubești cu adevărat.”

’’Niciodată nu ştiu ce gândeşte, dar îmi place să mă uit în ochii lui. Are nişte ochi frumoşi – captivanţi, inteligenţi, profunzi şi întunecaţi de secrete de dominator.’’

 

Despre Autoare


 

E L James s-a născut pe 7 martie 1963, trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare tv şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.

A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puţin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare. Întreaga trilogie s-a vândut până în prezent în peste 35 milioane de exemplare în SUA și peste 65 milioane de exemplare în întreaga lume. În anul 2012, revista Time a inclus-o în topul ”Celor Mai Influenți 100 de Oameni din Lume”.

www.eljamesauthor.com

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 624
Apariția: 2012
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-973-707-689-2