Cinci Tentaţii ale unui CEO. O Carte Clasică de Business

Mai multe poze

Cinci Tentaţii ale unui CEO. O Carte Clasică de Business
209,00 MDL (52,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cheia succesului pentru orice CEO!  

Atunci când lucrurile merg prost pentru o organizaţie, cel care ar trebui să-și asume în primul rând vina este CEO-ul. Dar câţi dintre lideri au curajul de a face acest lucru, analizându-și comportamentul managerial pentru a descoperi și înlătura disfuncţiile?

Patrick Lencioni folosește o modalitate simplă și convingătoare pentru a descrie câteva tipare de comportament ce le pun probleme conducătorilor de organizații mai mici sau mai mari, din diferite domenii de activitate, arătându-le care sunt principalele cauze ale eșecului și oferindu-le un model de autoevaluare ce îi va ajuta să devină lideri și manageri mai buni.  

Tentația 1: Alegerea statutului în locul rezultatelor

Tentația 2: Alegerea popularității în locul responsabilității

Tentația 3: Alegerea certitudinii în locul clarității

Tentația 4: Alegerea armoniei în locul conflictului

Tentația 5: Alegerea invulnerabilității în locul încrederii 

  

Despre Autor


 

Patrick Lencioni este fondator şi preşedinte al companiei The Table Group, Inc., o firmă de consultanţă înfiinţată în 1997 în domeniul managementului şi axată, în principal, pe rezolvarea problemelor de muncă în echipă, leadership şi sănătate organizaţională. Este considerat „un model definitoriu pentru următoarea generaţie de teoreticieni ai afacerilor“.

În calitate de consultant şi orator marcant, Lencioni a lucrat cu mii de oameni cu funcţii executive în cadrul unor organizaţii din diferite domenii: tehnologie de vârf, universităţi, companii din topul Fortune 500 sau organizaţii nonprofit. Printre clienţii săi, se numără Southwest Airlines, Sam’s Club, AT&T, Bechtel, Cisco, Mitsubishi, Sprint, Microsoft, New York Life, Allstate, Visa şi FedEx.

Înainte de a fonda The Table Group, a lucrat la firma 

de consultanţă în management Bain & Company, dar şi la Oracle Corporation şi Sybase, unde a fost vicepreşedinte cu atribuţii legate de dezvoltarea organiza­ţională. De ase­menea, a făcut parte şi din Consiliul Director Naţional pentru Make-a-Wish Foundation of America, între 2000 şi 2003.

Pasiunea lui Patrick Lencioni pentru organizaţii şi echipe se reflectă în cărţi (şase titluri, dintre care cinci devenite bestseller), articole publicate în presă, conferinţe, seminarii şi activitatea de consultanţă. Cinci disfuncţii ale muncii în echipă se află de multă vreme pe listele de bestselleruri publicate de New York Times, BusinessWeek, Wall Street Journal şi USA Today. Patrick Lencioni a fost citat de numeroase publicaţii de prestigiu (Fast Company, Inc. Magazine, USA Today, Entrepreneur şi Harvard Business Review). 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 300
Editura: Litera
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-606-741-354-0
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.2520

Pareri