Cinci săptămâni în balon

Cinci săptămâni în balon
57,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Descrierea Cărții

Un savant, Dr. Samuel Ferguson, însoţit de discipolii săi în frunte cu Joe şi Richard "Dick" Kennedy, îşi propune să traverseze continentul african - care nu fusese încă pe deplin explorat - cu ajutorul unui balon cu aer cald umplut cu hidrogen. El a inventat un mecanism care, prin eliminarea necesităţii de a elibera gaze sau arunca peste bord balast pentru a controla altitudinea lui, permite efectuarea unor excursii îndelungate.

Această expediţie are menirea de a uni călătoriile întreprinse de Sir Richard Burton şi John Hanning Speke în Africa de Est cu cele ale lui Heinrich Barth în regiunile din Sahara şi Ciad. Calatoria începe în Zanzibar pe coasta de est, şi trece peste Lacul Victoria, Lacul Ciad, Agadez, Timbuktu, Djenne şi Segou la St Louis...

Despre Autor

Jules Verne (n. 8 februarie 1828, Nantes, Franța - d. 24 martie 1905, Amiens, Franța) a fost un scriitor francez și un precursor al literaturii științifico-fantastice. Verne a fost apreciat pentru scrierea operelor legate de viitor, spațiu, aer și călătoria în adâncurile mării. În patru din romanele sale este evocată România ”Kéraban le têtu, Claudius Bombarnac, Le Château des Carpathes și Le beau Danube jaune. - Wikipedia

Descrierea Colecției

Cele 40 de volume semnate de Jules Verne reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toţi cei care au crescut cu poveştile uluitoare inventate de celebrul scriitor francez. Cei deja obişnuiţi cu stilul de mare narator al acestuia vor reface traseul spre centrul Pământului, vor călători în adâncuri, în submarinul căpitanului Nemo, sau se vor aventura pe o insulă plină de mistere.

Colecţia se prezintă în condiţii grafice de excepţie: fiecare exemplar are coperta cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi respectă grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.

Volumele conţin mai multe ilustraţii preluate din prima ediţie franceză decât au fost incluse în ediţia de acum 30 de ani. Toţi cei care au vrut să calce pe urmele personajelor lui Jules Verne, dar nu au reuşit să facă rost de toate cărţile din colecţie, pot acum să-şi îndeplinească visul din adolescenţă şi să aibă seria completă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Cinq semaines en ballon
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 340
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
Dimensiuni: 13 x 22 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri