Cinci săptămâni în balon

Cinci săptămâni în balon
99,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

sau

Descriere

Descrierea Cărții

Un savant, Dr. Samuel Ferguson, însoţit de discipolii săi în frunte cu Joe şi Richard "Dick" Kennedy, îşi propune să traverseze continentul african - care nu fusese încă pe deplin explorat - cu ajutorul unui balon cu aer cald umplut cu hidrogen. El a inventat un mecanism care, prin eliminarea necesităţii de a elibera gaze sau arunca peste bord balast pentru a controla altitudinea lui, permite efectuarea unor excursii îndelungate.

Această expediţie are menirea de a uni călătoriile întreprinse de Sir Richard Burton şi John Hanning Speke în Africa de Est cu cele ale lui Heinrich Barth în regiunile din Sahara şi Ciad. Calatoria începe în Zanzibar pe coasta de est, şi trece peste Lacul Victoria, Lacul Ciad, Agadez, Timbuktu, Djenne şi Segou la St Louis...

Despre Autor

Jules Verne (n. 8 februarie 1828, Nantes, Franța - d. 24 martie 1905, Amiens, Franța) a fost un scriitor francez și un precursor al literaturii științifico-fantastice. Verne a fost apreciat pentru scrierea operelor legate de viitor, spațiu, aer și călătoria în adâncurile mării. În patru din romanele sale este evocată România ”Kéraban le têtu, Claudius Bombarnac, Le Château des Carpathes și Le beau Danube jaune.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Cinq semaines en ballon
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 174
Dimensiuni: 13 x 22

Pareri