Cinci disfuncții ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

Cinci disfuncții ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

Preț de Listă: 220,00 MDL (55,00 RON)

Preț: 110,00 MDL (27,50 RON)

Economisești: 110,00 MDL (27,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Povestea scoate în evidenţă faptul că a conduce o organizaţie înseamnă, mai ales, curaj şi gândire pătrunzătoare.

De-a lungul derulării acestei „fabule pentru lideri“, Lencioni caracterizează cele cinci disfuncţii întâlnite până şi în cele mai mai sudate echipe: absenţa încrederii, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilităţilor şi neatenţia la rezultate. El propune un model plin de forţă şi mai mulţi paşi concreţi prin intermediul cărora aceste obstacole pot fi trecute, clădind în felul acesta o echipă unită şi eficientă.

Video despre Carte


 

Despre Autor

Patrick Lencioni este fondator şi preşedinte al The Table Group, Inc., o firmă de consultanţă în domeniul managementului, axată, în principal, pe activitatea de asistenţă medicală organizată. Este considerat „un model pentru următoarea generaţie de teoreticieni ai lumii afacerilor", în calitate de consultant şi conferenţiar, Lencioni a lucrat cu mii de oameni cu funcţii executive în cadrul unor organizaţii din diferite domenii. Printre clienţii săi, se numără Microsoft, Visa și FedEx.

Pasiunea lui Patrick Lencioni pentru organizaţii şi echipe se reflectă în cărţi, conferinţe şi activitatea de consultanţă. Cinci disjuncţii ale muncii în echipă se află şi astăzi pe lista de bestselleruri publicată de New York Times, Business Week, Wall Street Journal şi USA Today.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Five Dysfunctions Of a Team. A Leadership Fable
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 216
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-606-588-003-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri