Cianură pentru un Surâs

Cianură pentru un Surâs
114,00 MDL (28,64 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Rodica Ojog Brasoveanu autoarea volumului Cianura pentru un suras a mai publicat 320 de pisici negre,Enigma la mansarda,Intalnire la Elysee.Cartile sale au aparut la editura Nemira in colectia Suspans.

O competiție contra cronometru între maior și Melania, devotat escortată de un grup de gangsteri. La aceeași miză se mai adaugă o țintă: trecerea frauduloasă a tablourilor peste graniță. Pitorescul personajelor, umorul, „neașteptatul” prezent în fiecare pagină, duiosul și cinismul, glonțul și aroma de levănțică a aducerii-aminte fac deliciul lecturii acestui roman.

 

Despre Autor

Rodica Ojog-Braşoveanu se naşte în familia unui avocat. Copilăria îi este una tulbure, întrucât tatăl său este de multe ori arestat şi întemniţat, ca fost deputat liberal. Urmează primele clase la „Maison de Français”, apoi face Liceul „Domniţa Ileana”, în prezent Liceul „Mihai Eminescu” (1948-1955), şi după absolvire se înscrie la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, dar în 1956 este exmatriculată şi arestată sub acuzaţia de solidarizare cu susţinătorii revoltei populare anticomuniste din Budapesta.

În 1962 este reabilitată, după ce fusese obligată să petreacă un an ca muncitoare într-o fabrică de medicamente, şi se înscrie din nou, de data aceasta la Iaşi, la Facultatea de Ştiinţe Juridice, pe care o va absolvi în 1967.

Practică avocatura pentru o scurtă perioadă. Debutează în 1969 cu un scenariu de televiziune şi publică apoi romanul Moartea semnează indescifrabil.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 240
Editura: Trei
Apariția: Noiembrie 2011
ISBN: 978-606-579-302-6
Dimensiuni: 12 x 22 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri