Chipurile Dragostei

Chipurile Dragostei
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La cincisprezece ani de la absolvirea facultăţii, Jay, Franny, Emerson şi Stevie se reîntâlnesc la reuniunea aniversară. În tot acest răstimp, viaţa i-a purtat pe fiecare în direcţii diferite - Jay este însurat şi aşteaptă un copil, în vreme ce Franny tocmai asta îşi doreşte, dar este conştientă că şansele să-şi găsească sufletul pereche devin tot mai mici cu fiecare zi.

Emerson, o femeie de familie bună, acum divorţată şi mamă singură, este atrasă de un bărbat care sfidează normele clasei sociale în care ea a crescut. Iar Stevie a aflat de curând un adevăr şocant, care i-a dezvăluit răspunsul la un secret de familie păstrat cu îndârjire ani de-a rândul.

Acum relaţiile dintre cei patru prieteni capătă o turnură surprinzătoare, care va schimba fundamental ceea ce gândeşte fiecare despre familie şi prietenie. Un lucru este însă sigur: toţi îşi vor găsi împlinirea dorinţelor secrete în ultimul loc pe care şi l-ar fi imaginat şi vor descoperi că familia reprezintă mai puţin o legătură de sânge şi mai mult dragostea profundă a celui care te acceptă exact aşa cum eşti.

Eileen Goudge este una dintre cele mai bune autoare de romane de dragoste contemporane. Bestsellerurile ei, vândute în prezent în peste 5 milioane de exemplare, au urcat rapid în fruntea topurilor New York Times şi Publishers Weekly.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-147-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri