Chimia morții

Chimia morții

Preț de Listă: 264,00 MDL (66,00 RON)

Preț: 132,00 MDL (33,00 RON)

Economisești: 132,00 MDL (33,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Manham, un sat linistit din Anglia, cu un peisaj maturat de ploi, plin de zone mlastinoase si de balti; o comunitate restransa, ce isi duce viata intr-un ritm molcom, departe de agitatia orasului. Acesta este fundalul pe care incep sa se petreaca niste crime oribile...

Satenii, pana atunci incremeniti in timp, lipsiti parca de orice reper al lumii moderne, sunt smulsi din aparenta lor bonomie si devin, treptat, niste fiare in cautarea nu atat a vinovatului, cat a unui tap ispasitor.

In acest context nefericit, dorinta de anonimat a tanarului doctor David Hunter, sosit in sat de doar trei ani, din agitata Londra, cu scopul de a-si gasi linistea si de a se ingropa intr-o munca de rutina, se spulbera.

Original si cutremurator, un amestec de suspans si cruzime naturalista, romanul Chimia mortii deschide seria dedicata doctorului David Hunter, din care mai fac parte alte trei carti.

 

Despre Autor

Simon Beckett s-a nascut in Sheffield, Marea Britanie, in 1960. E jurnalist freelancer si autor al mai multor romane politiste. Seria care-l are ca protagonist pe Dr. David Hunter incepe cu romanul Chimia mortii (2006) si a fost inspirat de o serie de vizite facute de Beckett la Centrul de Antropologie Legista din Tennessee, cunoscut si sub numele de „Ferma de trupuri", si apoi de mai multe articole pe acest subiect.

E casatorit si locuieste in Sheffield. Romanul Chimia mortii a fost nominalizat pentru Premiul Duncan Lawrie Dagger de catre Crime Writer's Association, in 2006.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 424
Editura: Trei
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-707-541-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri