Cheia Curajului

Cheia Curajului
206,00 MDL (51,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cheia Curajului este cea care va descuia ultimul lacatat al inchisorii sufletelor celor trei zeite, redandu-le libertatea dupa milenii de asteptare.

Eroinele cartii - Malory, Dana si Zoe - femei obisnuite, au fost alese sa inceapa cautarea celor trei chei: a luminii, a cunoasterii si a curajului. Dar cercetarile le-au purtat prin cele mai adanci colturi ale propiilor suflete, dorinte si temeri.

Zoe, eroina ultimei carti a trilogiei, trebuie sa aiba puterea de a lupta cu adversitatile soartei, cu vrajitorul Kane, dar mai ales, sa isi descopere curajul de a renunta la trecut si de a accepta innoirea.

Fara a treia cheie, celelalte doua nu valoreaza nimic. Zoe poarta povara cea mai grea, pentru ca de rezultatul eforturilor sale atarna

Soarta zeitelor si prietenelor sale, Malory si Dana.

Cautarea o duce pe drumul sinuos al trecutului, facand-o sa staruie in intelegerea deciziilor pe care le-a luat, drumurilor pe care a ales sa mearga si resorturilor care au condus-o; a modul de viata actual.

Desi o poveste cu vrajitori si zei, Trilogia Cheilor reprezinta, de fapt, o incursiune in profunzimea sufletului, cu dorintele sale, ce stau la baza tuturor demersurilor umane. Iar magicul este oricand binevenit.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 382
Editura: Orizonturi
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-736-116-5
Greutatea: 0.4000

Pareri