Iubire pe Internet. Cum Să-Ți Găseşti Partenerul Potrivit

Iubire pe Internet. Cum Să-Ți Găseşti Partenerul Potrivit
137,00 MDL (30,72 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Indiferent dacă iei această carte pentru că eşti deja într-o relaţie online şi cauţi câteva sfaturi sau dacă doar te gândeşti să te implici în acest fenomen, aici vei găsi ajutor… Să ştii, de asemenea, că faci parte din cea mai nouă revoluţie în materie de întâlniri. Dintr-o mulţime de motive, acest tip de întâlniri devine rapid modul principal prin care se formează cuplurile… Te încurajez să foloseşti informaţiile incluse aici şi să experimentezi cu ajutorul lor. Aruncă-te cu curaj înainte. Unele dintre cele mai importante lecţii le vei învăţa din experienţa proprie; unele pot fi dureroase, altele te vor încânta. Cel mai important este să începi. (Diane M. Berry)

Acum, pentru prima oară, un terapeut specializat în relaţiile de cuplu vă arată cum să completaţi un profil care să atragă o relaţie sănătoasă şi pozitivă şi cum să citiţi profilul unui potenţial partener, în căutarea semnalelor de alarmă. Acest volum uşor de citit te va ajuta să faci alegeri potrivite pentru comportamentul la o întâlnire, atât pentru a promova şi întări relaţia, cât şi pentru a te proteja pe tine şi pe familia ta. (Debra R. Mancoske)

Despre autor

Diane M. Berry este psihoterapeut specializat în terapia de cuplu şi consilierea persoanelor care doresc să-şi găsească partenerul pe net.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Romancing the Web. A Therapist's Guide to the Finer Points of Online Dating
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Trei
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-707-298-6

Pareri