Ceva de împrumut

Ceva de împrumut
168,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Rachel White, o tânără avocată din Manhattan, îşi sărbătoreşte cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriză organizată de prietena ei cea mai bună, Darcy. După ceva mai multe pahare, sărbătorita ajunge în braţele lui Dex, prietenul ei din facultate şi logodnicul lui Darcy.

Deşi hotărâtă să uite această aventură de o noapte şi să meargă mai departe, Rachel constată cu stupoare că sentimentele ei faţă de Dex sunt mai puternice decât şi-ar fi putut închipui. Pe măsură ce data nunţii celor doi se apropie, ea înţelege că trebuie să facă o alegere dificilă. Căci graniţa dintre bine şi rău poate fi extrem de neclară, finalurile nu sunt întotdeauna fericite şi uneori trebuie să rişti totul pentru a putea obţine adevărata fericire.

Recenzii

Romanul scriitoarei Emily Giffin te va amuza, te va face să plângi şi să pui mâna pe telefon, să-ţi suni cea mai bună prietenă. Bestseller New York Times

„Încântătoare, surprinzător de captivantă şi de reală“ – Glamour

„Nu trebuie să fii îndrăgostită de iubitul celei mai bune prietene pentru a preţui acest roman... Ai în faţa ta o carte pe care n-ai să mai vrei să o laşi din mână şi de a cărei eroină te vei ataşa negreşit. Mi-a plăcut la nebunie.“ – Lauren Weisberger, autoarea cărții Diavolul se îmbracă de la Prada

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Something Borrowed
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-675-826-3
Dimensiuni: 12,5 x 18,6 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

cele mai diferite emotii intr-o singura poveste
De la inceput cartii am simtit un dezacord cu tema ei, o indignare ca nu pot citi o astfel de lectura, insa pe parcurs am sesizat ca traiesc emotii bruste: nedumerire, judecare, compatimire, intelegere, dorinta.
Dupa ce am terminat de citit cartea, in aceeasi zi am privit filmul ecranizat, cu Kate Hudson "Something borrowed". si mi-am dat seama ca chiar daca este una si aceeasi poveste, filmul te lasa lipsit de careva sentimente, pe cind in carte trairile le-am simtit in fiecare cuvintel citit. Parerea lui alisha / (Plasată la data 06.07.2012)