Cercetarea Calitativă în Asistența Socială. Faze, Etape și Sarcini

Mai multe poze

Cercetarea Calitativă în Asistența Socială. Faze, Etape și Sarcini

Preț de Listă: 196,00 MDL (49,00 RON)

Preț: 156,80 MDL (39,20 RON)

Economisești: 39,20 MDL (9,80 RON) (19%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Scrisa intr-o maniera accesibila, ce evita intentionat o terminologie strict tehnica, Cercetarea calitativa in asistenta sociala realizeaza o prezentare sintetica a unei orientari deosebit de actuale in asistenta sociala, care cistiga din ce in ce mai multi adepti printre specialisti.

Expunerea clara si detaliata a diferintelor etape ale cercetarii calitative, intre care se remarca recomandarile privind tehnica interviului si analiza de continut, este consecvent aplicata unui exemplu concret si ilustrata in partea finala prin alte trei studii. Lucrarea constituie astfel un veritabil ghid practic, de real ajutor in elaborarea proiectelor de cercetare calitativa pentru studenti si practicienii din asistenta sociala.

Cuprins: Planificarea studiului • Culegerea informatiilor • Analiza informatiilor culese • Redactarea raportului • Femei care comit abuzuri sexuale asupra copiilor • Consiliile de administratie ale institutiilor de asistenta sociala • O tragedie din domeniul protectiei copilului

Despre Autor

Leslie M. Tutty este conferentiar la Facultatea de Asistenta Sociala din cadrul University of Calgary, Calgary, Alberta, Canada.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-681-845-4
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri