Central Park

Central Park
249,00 MDL (58,44 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alice și Gabriel n-au nicio amintire din noaptea care tocmai s-a încheiat. Cu toate acestea, n-o vor putea uită curând... Alice este o tânără polițistă franțuzoaică, iar Gabriel este un pianist de jazz american. Nu se cunosc și nu-și amintesc să se fi întâlnit vreodată.

Cei doi se trezesc la 8 dimineață pe o bancă din Central Park, New York, legați cu cătușe unul de altul, în condițiile în care, cu o noapte înainte, Alice a fost cu prietenele ei la o petrecere pe Champs-Elysées, iar Gabriel a cântat la pian într-un club din Dublin. și, dacă până acum nu aveau suficiențe motive să se alarmeze, Alice are cămașa patată de sânge și din armă ei lipsește un glonț.

Nu au altă soluție decât să afle ce s-a întâmplat, iar ceea ce vor descoperi le va afecta viețile pentru totdeauna. 

 

Recenzii


 

„Un autor care nu face compromisuri, inteligent ca o vulpe, Guillaume Musso rămâne cel mai uluitor romancier francez contemporan.”
 
„Guillaume Musso își reconfirmă extraordinarul talent de povestitor.” -- TV Mag/Le Figaro
 
„Guillaume Musso reușește să ne surprindă încă o dată… Aventura care durează mai puțin de 24 de ore implică o serie de flashback-uri și un final total neașteptat.”-- France Info
 
„Imprevizibil și tulburător, un thriller psihologic cu un deznodământ incredibil, care te ține cu sufletul la gură până la final.”-- Métro

 

Despre Autor


 

Guillaume Musso (născut în 1974) este unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani. Se prezintă simplu: „Guillaume Musso, născut la Antibes, romancier”. Încă de la vârsta de zece ani a fost sigur că va scrie romane. Mama lui, bibliotecară, i-a trezit gustul pentru literatură, hrănindu-l cu „Proust la biberon”.

La vârsta de 19 ani, Musso a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a petrecut câteva luni, îndrăgostindu-se de New York. S-a întors în Franţa plin de idei pentru romanele sale, iar după ce şi-a luat diploma în ştiinţe economice la Universitatea din Nisa, a fost timp de zece ani profesor de economie şi ştiinţe sociale.

Ideea romanului care i-a adus celebritatea i-a venit după ce a trecut printr-o experienţă terifiantă: la 24 de ani a suferit un grav accident de maşină, care l-a făcut să reflecteze la sensul vieţii şi la posibilitatea ca ea să se sfârşească pe neaşteptate.

Următoarele romane – Sauve-moi (2005), Seras-tu là? (2006), Parce que je t’aime (2007), Je reviens te chercher (2008), Que serais-je sans toi? (2009), La fille de papier (2010) – au fost la fel de bine primite de public şi sunt în curs de adaptare cinematografică. Cărţile sale s-au vândut în aproape 6 milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 40 de limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 306
Editura: All
Apariția: Aprilie 2016
ISBN: 978-606-783-026-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri