Cele Treizeci și Nouă de Trepte

Cele Treizeci și Nouă de Trepte
69,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cand se intoarce din exotica Africa, Richard Hannay nu banuieste ce surprize ii rezerva Londra cea anosta: dupa ce descopera un cadavru in apartamentul sau, Hannay se vede nevoit sa fuga si de politie, si de o organizatie criminala al carei scop este declansarea unui razboi paneuropean.

La fel ca Enigma nisipurilor, cartea reprezinta unul dintre primele thriller-uri de spionaj si inglobeaza marturii despre atitudinile politice si sociale ale epocii premergatoare Primului Razboi Mondial. Cele treizeci si noua de trepte a fost ecranizata in mai multe randuri, primul film purtand semnatura maestrului suspansului - Alfred Hitchcock.

Despre Autor

John Buchan - (1876-1940) a fost o figura remarcabila a vietii politice si culturale britanice si-a inceput cariera ca avocat, in 1927 a parasit baroul, fiind ales membru al parlamentului, iar in 1935 a primit titlul de baron Tweedsmuir, o data cu numirea in functia de guvernator general al Canadei, unde s-a si stins din viata in anul 1940. A compus poezii, a scris biografii si romane, dar consacrarea i-au adus-o povestile sale de aventuri.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 192
Editura: Leda
Apariția: 2005
ISBN: 9737786912
Dimensiuni: 10,2 x 18 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri