Cele Şaptezeci de Minuni ale Chinei

Cele Şaptezeci de Minuni ale Chinei
462,00 MDL (115,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

China este pe cale sa devina o mare putere economica a lumii. Ce se afla insa in spatele dezvoltarii sale fulminante din secolul XXI? Care sunt radacinile si specificul acestei mari civilizatii? Raspunsurile le gasiti in acest volum de prestigiu, care prezinta in eseuri edificatoare si cuprinzatoare aspecte diverse ale Chinei, de la minunile naturii - munti, fluvii, Drumul Matasii, viata salbatica - la arte, marile monumente ale trecutului si orasele animate de astazi.

Realizarile artistice ale Chinei nu au egal: caligrafia, jadul, matasea, ceramica, lacul, pictura, bronzul, mobilierul, gradinile - toate sunt descrise aici de experti. Se acorda atentia cuvenita monumentelor celebre ca Orasul Interzis din Beijing sau Marele Zid, dar nu sunt trecute cu vederea sculpturi, palate, morminte sau temple mai putin cunoscute, dar de o frumusete uluitoare.

Admiram splendorile vechilor orase imperiale Xi'an si Nanjing, dar si replica data in contemporaneitate de zgarie-norii din Beijing si Shanghai, metropole moderne, in plina dezvoltare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Rao
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-717-226-6
Dimensiuni: 22 x 27 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri