Cele Nouă Vieţi ale lui Chloe King. Căderea. Vol.1

Cele Nouă Vieţi ale lui Chloe King. Căderea. Vol.1
158,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Moartea chiar poate să-i schimbe viața unei fete... Chloe King este o fata obisnuita de saisprezece ani, care face lucruri normale – merge la scoala, mai chiuleste uneori ca sa se intalneasca cu prietenii, e vesela, ia note bune. Dar, chiar inainte de a implini saisprezece ani, isi doreste tare mult ca viata ei sa se schimbe, sa devina mai interesanta, mai plina de actiune, mai… periculoasa si sa cunoasca iubirea.

Si iata ca, in curand, incepe sa observe ca i se intampla multe lucruri ciudate – ii cresc gheare de pisica, vede perfect pe intuneric, devine tot mai agila, iar cand cade din cel mai inalt turn din San Francisco moare, dupa care invie…De acum inainte, viata ei tihnita se va schimba mult mai mult decat isi dorise…

Incepe sa descopere cine este cu adevarat si afla ca este originara din Ucraina, de unde a fost adusa in America de tatal sau adoptiv. De asemenea, ca este descendenta unei mitice rase de feline, Mai, si ca menirea ei – in calitate de Unificatoare – este salvarea si protejarea semenilor. Deci cele noua vieti trebuie puse in slujba apararii speciei sale. Va reusi oare?

Recenzii

„Căderea are toate calităţile unui început de serie fantastic… iar eroina este pur şi simplu cuceritoare.” – Kirkus Reviews

„Imaginaţia autoarei şi folosirea mitologiei egiptene se dovedeşte aici o combinaţie inspirată care garantează succesul.” – Erin Darr (Klaiatt)

Despre Autor

Liz Braswell este o autoare americană  de urban fantasy. S-a născut la Birmingham (Marea Britanie) şi a studiat la Brown University (SUA). Meseria ei de bază este ingineria, dar are şi o licenţă în egiptologie. O perioadă a lucrat ca inginer, apoi producător de jocuri video, după care s-a dedicat în întregime scrisului. Îşi semnează cărţile cu diverse pseudonime – Liz Braswell, Celia Thomson, J.B. Stephens, Tracy Lynn, E.J. Braswell.

Volumele ei s-au bucurat de un deosebit succes în rândul tinerilor cititori. Până în prezent a publicat seriile Cele nouă vieţi ale lui Chloe King (acum şi un serial produs de ABC Family) şi The Big Empty, romanele Snow şi  Rx,  precum şi povestiri horror în revista Amazing Stories.

Locuieşte la New York, este căsătorită şi are un copil.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 288
Editura: Leda
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-102-395-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri