Cele mai Frumoase Orașe. 220 de destinații de neuitat

Mai multe poze

Cele mai Frumoase Orașe. 220 de destinații de neuitat
512,00 MDL (128,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vizitează lumea cu acest ghid mai special de călătorii. Experţii în turism de la National Geographic îţi prezintă cele mai interesante 220 de orașe ale lumii, ilustrate prin imagini spectaculoase și perspective unice. Aventurează-te în canioanele urbane din Hong Kong și Istanbul. Vizitează canalele magnifice și comorile ascunse din Sankt-Petersburg și Veneţia. Simte pasiunea în atmosfera incendiară din Rio de Janeiro și Havana.
 
Încheie-ţi călătoria în jurul lumii, descoperind secretele micilor comori, precum Halifax din Nova Scotia sau neconvenţionalul Asheville, din Munţii Apalași. La fiecare popas, simte pulsul autentic al fiecărui oraș. Seria de articole îţi dezvăluie faţa nevăzută a orașelor, detalii interesante, simboluri remarcabile, secrete locale, dar și bizarerii. Fotografiile surprinzătoare ilustrând prezentul și trecutul reprezintă adevărate capsule ale timpului care surprind ritmul accelerat de transformare al acestor metropole fascinante.
 
În plus, câteva personalităţi autohtone ne prezintă locurile lor favorite: de la barurile din Berlin preferate de renumitul muzician Joe Jackson până la trattoria unde primarul Romei mănâncă de obicei alături de familia sa. Volumul include și 16 liste tematice cu cele mai interesante orașe din lume: de la mâncăruri deosebite până la stilul de viaţă ecologic. Un ghid autentic, suprinzător, dinamic.
 
Descoperă de ce fiecare oraș ilustrat este catalogat drept unul dintre cele mai interesante ale lumii. 

 

Despre Autor


 

National Geographic Society este una dintre cele mai mari organizaţii ştiinţifice şi educaţionale nonprofit din lume. Fondată în 1888 cu scopul de a „îmbogăţi şi difuza cunoştinţe despre geografie“, activitatea societăţiidoreşte să inspire oamenii să aibă grijă de planetă. National Geographic reflectă lumea prin intermediulrevistelor, programelor de televiziune, filmelor, muzicii şi programelor de radio, cărţilor, DVD-urilor, hărţilor,expoziţiilor, evenimentelor, programelor editorialeşcolare, interactive media şi produselor sale.

Revista National Geographic, publicaţia oficială a societăţii, ce apare în limba engleză şi în 33 de ediţii locale, este citită de peste 38 de milioane de oameni în fiecare lună. Canalul National Geographic este urmărit în 320 de milioane de case, în 34 de limbi şi în 166 de ţări. National Geographic Digital Media primeşte peste 15 milioane de vizitatori pe lună.

National Geographic a finanţat peste9400 de proiecte de cercetare, conservare şi explorare şi sprijină un program educaţional ce promovează dobândirea de cunoştinţe în domeniul geografiei.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2015
ISBN: 978-606-33-0096-7
Dimensiuni: 23,5 x 30,5 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri