Cele mai Bune Surori. Întâmplări Reale despre o Legătură de la Suflet la Suflet

Cele mai Bune Surori. Întâmplări Reale despre o Legătură de la Suflet la Suflet
79,00 MDL (19,84 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ce ar putea-o consola pe cea care își vede pentru ultima oară sora care va muri de cancer? Uneori, dragostea pentru sora ta se poate manifesta și sub forma tunsorii oribile pe care ți-o faci, pentru ca ea să nu se mai simtă complexată de tine. O fetiță de unsprezece ani îl ia în grijă pe copilul adoptat de părinții săi și îi este alături pentru tot restul vieții.

Nimeni nu o cunoaște atât de bine pe o femeie precum sora ei – indiferent de diferențele dintre ele, de rivalități sau de cât de mult le-a îndepărtat viața. Surorile au grijă una de alta la bine și la greu, se sfătuiesc și își oferă o îmbrățișare atunci când au mai multă nevoie. 32 de întâmplări adevărate despre o legătură specială, pe care doar surorile o pot avea.

Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre.

Colecția „Povești adevărate“ îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

Despre Autor

Colleen Sell a editat peste 60 de carti. Este coautoarea cartii 10‑Minute Zen si a fost redactor-sef al premiatei reviste Biblio: Exploring the World of Books si al Mercator’s World: The Magazine of Maps, Exploration, and Discovery.

In lunga sa cariera in lumea cuvintelor, a fost autoare de carti, editor si ghostwriter; redactor de revista, jurnalist, editorialist, manager pentru comunicare si marketing si copywriter.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: Decembrie 2013
ISBN: 978-606-686-371-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri