Cele Două Diane [eBook]

Alexandre Dumas

Stoc Limitat

Formate eBook

Vă mai recomandăm

   Cei Trei Muschetari [eBook]

Alexandre Dumas

0,00 MDL
   Contele de Monte-Cristo. Vol. I [eBook]

Alexandre Dumas

0,00 MDL

Descriere

Romanul ni-i prezinta pe Gabriel si Diana, doi tineri, orfani ce au copilarit impreuna si invata de-a lungul timpului sa-si poarte o afectiune sincera, care vom vedea mai tarziu se va transforma intr-una dintre cele mai emotionante iubiri.

Aloyse, doica lui Gabriel ii promisese acestuia ca in ziua in care va implini 18 ani, ii va dezvalui un secret care probabil ii va schimba viata. Anii trec si Gabriel astepta rabdator momentul prezis de buna sa doica.

In ziua de 5 mai 1551, aflandu-se in castelul contelui de Montgomery, din motive necunoscute inca de tanarul nostru - doica ii marturiseste adevarul legat de nasterea sa. Baiatul afla astfel ca tatal sau era chiar contele de Montgomery, iar mama sa murise la nastere. Despre tatal sau nu se stia daca murise, insa cert era ca disparuse cu multi ani in urma.

“Bărbatul trudeşte şi femeia aşteaptă, asta le e soarta. Dar uneori e mai greu să aştepţi decât să trudeşti.” -- Alexandre Dumas

Recenzii

"Acest roman ne da posibilitatea sa descoperim si marele personalitati ale  Frantei din sec. XVI-lea.
Scena care ne este reprezentata dintre cele doua Diane, mama si fiica este paradoxul umanitati. Una fiind rea,josnica in stare de orice lucru rau, pe cind cealalta este intruchiparea lui D-zeu ,gingasa, iubitoare." -- http://busuiock.wordpress.com/2011/03/08/cele-doua-diane-de-alexandru-dumas/

Despre Autor

Alexandre Dumas s-a nascut in 24 iulie 1802 la Villers-Cotterets. Tatal sau, Thomas-Alexandre Dumas, general in armata lui Napoleon, cade in dizgratia acestuia si moare in 1806, lasandu-si familia intr-o situatie materiala precara. Creator de eroi legendari, dramaturg si romancier, Alexandre Dumas a cunoscut un succes timpuriu, contemporanii considerandu-l un geniu de forta lui Balzac si Hugo.

 Scrie drame istorice si moderne, tragedii, comedii, creand o opera dramatica deosebit de bogata. Ca romancier, s-a orientat spre romanul istoric, care devine sub pana sa roman de capa si spada. Semneaza aproape 300 de romane.

Mai multe informații

Limba: Română
Apariția: 1846
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Compatibil cu Kindle: Da