Cele 5 Secrete ale Vieții Fericite

Cele 5 Secrete ale Vieții Fericite
95,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Bazată pe o serie de emisiuni TV cu mare succes, această carte poartă cititorul într-o călătorie emoţionantă şi profundă către aflarea fericirii durabile. John Izzo a intervievat peste 200 de persoane, cu vârste cuprinse între 60 şi 106 ani, fiecare dintre acestea fiind recomandată de către prieteni şi cunoştinţe ca „omul care şi-a aflat fericirea şi menirea”.

Frizeri din oraşe mărunte sau supravieţuitori ai Holocaustului, căpetenii aborigene sau directori executivi, împreună acumulează 18 000 de ani de experienţă de viaţă. Le-au fost adresate întrebări de genul: „Ce anume v-a adus cea mai mare fericire în viaţă?”, „Ce v-aţi dori să fi aflat mai devreme?”, „Ce a contat şi ce nu?”. În aceste pagini Izzo împărtăşeşte poveştile lor – amuzante, emoţionante şi declanşatoare de reflecţii –, precum şi cele cinci secrete pe care le-a aflat în urma acestor conversaţii. Cartea vă va aduce zâmbetul pe buze, vă va face să lăcrimaţi şi vă va inspira să descoperiţi ceea ce contează cu adevărat în viaţă.

„Indiferent de vârstă, vă veţi dori să fi citit această carte mai curând. Anecdotele personalizate şi înţelepciunea ei de netăgăduit vă vor merge direct la inimă.” Stephen R. Covey

Despre autor: Prof. dr. John Izzo a cunoscut succesul ca autor, cu cartea intitulată Second Innocence, dar şi ca gazdă a seriei de emisiuni TV intitulate Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperiţi înainte de a muri. Deţinător al unor diplome de renume în religie şi psihologie, Izzo a susţinut conferinţe despre acest subiect în faţa a peste un milion de persoane, pe patru continente.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 190
Editura: Allfa
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-684-739-4
Dimensiuni: 13,0x 20,0cm
Greutatea: 0.4000

Pareri