Cele Cinci Limbaje ale Iubirii + Mini notebook pentru notițe memorabile de la Book Me

Cele Cinci Limbaje ale Iubirii + Mini notebook pentru notițe memorabile de la Book Me
199,00 MDL (46,59 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bestseller Internațional

Ediţia în engleză a cărţii Cele cinci limbaje ale iubirii s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare. Lucrarea a fost tradusă în cel puţin 38 de limbi şi s-a situat pe locul 1 în topul celor mai vândute cărţi, potrivit clasamentului întocmit de New York Times.

În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alături de cel drag, cadourile, serviciile şi contactul fizic. Cartea le abordează pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipseşte umorul.

Cum puteţi descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastră? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteţi completa, precum şi întrebări aplicate, la care puteţi medita şi răspunde pe larg.

Deşi unii cititori găsesc foarte dificilă ideea de a iubi un partener la care nu mai ţin — în speranţa că va veni cu timpul şi afecţiunea — Gary Chapman promite că rezultatele vor răsplăti efortul. „Iubirea este o alegere“, spune autorul. „Şi fiecare partener poate începe procesul acesta chiar acum.“

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Din cuprins: Ce se întâmplă cu iubirea după căsătorie • Primul limbaj al iubirii - declarațiile • Al doilea limbaj al iubirii - timpul în doi • Al treilea limbaj al iubirii - darurile • Al patrulea limbaj al iubirii - serviciile • Al cincilea limbaj al iubirii - contactul fizic • Iubirea este o alegere • Cum să-ți iubești partenerul, când e nedemn de iubirea ta

Video despre Carte


 

Despre Autor

Gary Chapman este autor de succes şi consilier matrimonial renumit pentru seminarele lui pe probleme familiale, organizate peste tot în lume. Bazându-se pe experienţa sa de peste 30 de ani în domeniu, a scris 30 de cărţi vizând problemele de cuplu. Pe lângă activităţile de conferenţiar şi scriitor, Gary Chapman este directorul organizaţiei nonprofit Marriage and Family Life Consultants, Inc. Este căsătorit cu Karolyn J. Chapman şi au împreună doi copii.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Five Love Languages
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-266-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2020

Pareri