Cele 5 răni care ne împiedică sa fim noi înșine

Cele 5 răni care ne împiedică sa fim noi înșine
103,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificultatile de ordin fizic, emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante:

  • respingerea;
  • abandonul;
  • umilirea;
  • tradarea;
  • nedreptatea. 

    Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acestor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane. 

    Aceasta carte va va permite sa întreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi însiva. În acelasi timp veti descoperi fortele puternice înnascute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vietii fiecaruia. 
 
 
Despre Autor

 

Lise Bourbeau si-a început specializarea în metafizica în urma cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane. 

A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau. În acelasi timp, a avut ocazia sa verifice fundamentele teoretice ale cercetarilor sale, observând numarul mare de însanatosiri produse. 

Autoarea are convingerea ca orice problema de ordin fizic nu reprezinta decât efectul unei probleme inconstiente manifestate pe plan emotional si mental. Astfel, fizicul ne avertizeza pentru a reveni pe o cale a armoniei si a iubirii. 

Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretentia de a înlocui tratamentele medicale. Din contra, este necesara ca o varianta complementara, deoarece tratamentul fizic reprezinta doar o solutie temporara.

Este autoarea a 15 carti, printre care se numara best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”

Este autoarea a 15 carti, printre care se numara best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”

Cursurile ei practice si filozofia simpla pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane sa obtina schimbari concrete în modul lor de a trai.

Este fondatoarea celei mai renumite scoli de dezvoltare personala din Quebec, a carei filozofie de viata este difuzata în prezent în 22 de tari si în 9 limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Ascendent
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 973-1859-05-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri