Cele 21 de Calități ale Liderului

Cele 21 de Calități ale Liderului
91,00 MDL (22,86 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La ce visezi? În visurile tale cele mai fanteziste, ce te vezi făcând? Ce stă între tine și acel vis? Răspunsul este conducerea. 

"Totul începe și se termină cu puterea de conducere", afirmă Dr. John C. Maxwell, autorul cărții Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului, și acum al cărții Cele 21 de Calități ale Liderului"dar să știi cum să conduci este doar un aspect al problemei. Să înțelegi cum funcționează conducerea și să conduci sunt două activități diferite."

Cheia pentru a te transforma dintr-o persoană care înțelege ce înseamnă conducerea într-o persoană care conduce cu succes în viața reală este caracterul. Trăsăturile tale de caracter activează și întăresc abilitatea de a conduce sau stau în calea succesului tău! Liderii sunt eficienți datorită a ceea ce sunt în interior.

Cele 21 de Calități ale Liderului țintește exact problemele conducerii. Maxwell abordează încă o dată procesul perfecționării artei de a conduce, oferind cititorului instrumente practice și pătrundere psihologică pentru dezvoltarea calităților întâlnite la liderii remarcabili.

 
 
Despre Autor

 

John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership, cărţile sale fiind vândute în 18 milioane de exemplare în lumea întreagă. E fondatorul organizaţiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a cinci milioane de lideri din 126 de ţări. 

An de an, Maxwell ţine prelegeri pentru lideri din diverse organizaţii, companii incluse în topul Fortune 500, guverne străine, Academia Militară a Statelor Unite şi din alte instituţii impozante. 

Ca autor de bestselleruri, după cum a fost consacrat de publicaţiile New York Times, Wall Street Journal şi Business Week, Maxwell are deja trei titluri ce s-au vândut în peste un milion de exemplare: The 21 Irrefutable Laws of Leadership, Developing the Leader Within You şi The 21 Indispensable Qualities of a Leader. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: The 21 Indispensable Qualities of a Leader
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 154
Editura: Amaltea
Apariția: Aprilie 2003
ISBN: 978-973-9397-39-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: