Cel mai vestit Vânzător din lume (LIVRARE: 15 ZILE)

Og Mandino

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.

Această carte este o parabolă avându-l în centru pe Hafid, un tânăr din Ierusalimul vremurilor biblice, care învață de la un bătrân negustor rețeta reușitei. Nu este un manual de vânzări, ci o carte din care afli cum să devii un întreprinzător, cum să pornești o afacere din nimic și cum să te educi ca să ai succes.

Cel mai citit autor de literatură motivațională din întreaga lume este convins că, pentru a fi un bun om de vânzări, trebuie să crezi în tine și în munca pe care o faci. Această filozofie simplă și profundă, ușor de pătruns și ușor de integrat, influențează succesul tău pe piață. -- Mandino

O carte clasică, o introducere fără egal în filozofia vânzărilor. -- Jodie Buller

O carte ușor de citit care te face să înțelegi importanța tenacității și a încrederii în sine. -- Petar Atanasovski

Cu toții suntem „vânzători“, iar succesul depinde enorm de cât de bine știm să ne „vindem“.-- Suk Rani Rai

 

Despre Autor

 

Og Mandino (1923–1996) este unul dintre cei mai citiţi autori de literatură motivaţională, cu peste 50 de milioane de cărţi vândute în întreaga lume, publicate în peste 25 de limbi.

A depăşit experienţele dure din anii tinereţii cu ajutorul cărţilor motivaţionale, simţindu-se inspirat mai ales de Napoleon Hill, W. Clement Stone şi Emmet Fox.

A devenit la rândul său un orator desăvârşit (membru al National Speakers Association’s Hall of Fame), susţinând mii de conferinţe şi emisiuni de radio şi televiziune. A fost premiat cu Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succesul înregistrat prin cărţile sale. De asemenea, a deţinut funcţia de preşedinte al revistei Success Unlimited. 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 216
Apariția: Iunie 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-588-700-8